Υπό κατασκευή
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
Προφίλ Αεροπορικά Εισιτήρια Βίζες Ξενοδοχεία Προγράμματα Photo Gallery Εποχιακές αναχωρήσεις Κρατήσεις Επικοινωνία

username:
password:
   










Γενικοί όροι κρατήσεων/πληρωμών
  • Για περισσότερες πληροφορίες, για την έκδοση βίζας στις άλλες χώρες, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το γραφείο μας
  • Επειδή τα Προξενεία συχνά κάνουν αλλαγές στις διαδικασίες και στις τιμές έκδοσης βίζας, σας παρακαλούμε θερμώς, κάθε φορά να επικοινωνείτε με το γραφείο μας
  • Οι μέρες που αναφέρονται (μέρες εκτέλεσης) αφορούν τις μέρες που πρέπει να παραμείνουν τα έγγραφα στο κάθε Προξενείο
  • » Ουζμπεκιστάν

    ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ
    Απλή 10-14 εργ. ημέρες 175
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ & ΙΔΙΩΤΙΚΗ
    Απλή για 1 μήνα 7 εργ. ημέρες 185
    Απλή για 3 μήνες 7 εργ. ημέρες 215

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ:

    1. Υπογεγραμμένη Αίτηση Προξενείου (ξενόγλωσση) / και Συμπληρωμένη Αίτηση (ελληνικά)
    2. Διαβατήριο (ΟΧΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ) ισχύος τουλάχιστον για 6 μήνες.
    3. 1 πρόσφατη φωτογραφία.
    4. Σε περίπτωση ταξιδιού για επαγγελματικούς σκοπούς, η προσκαλούμενη πλευρά (εταιρεία) πρέπει να κάνει αίτηση στην Προξενική Διεύθυνση του Υπ. Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν για χορήγηση βίζας. Στην αίτηση θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται ο τόπος έκδοσης της βίζας. Κατόπιν εξέτασης της αίτησης στέλνεται η έγκριση στο Προξενείο του Ουζμπεκιστάν και επίσης , γνωστοποιείτε η προσκαλούμενη πλευρά (εταιρεία) για το αντίστοιχο αριθμό έγκρισης.
    5. Σε περίπτωση ταξιδιού για προσωπικούς σκοπούς, η προσκαλούμενη πλευρά (συγγενείς, φίλοι) θα πρέπει να κάνει πρόσκληση, υποβάλλοντας αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία του Υπ. Δημόσιας Τάξης του Ουζμπεκιστάν, ανάλογα με τον τόπο διαμονής. Στο Προξενείο υποβάλλεται μόνο ΠΡΩΤΌΤΥΠΟ της πρόσκλησης.
    6. Οι ξένοι πολίτες υποχρεωτικά πρέπει να θεωρήσουν τα διαβατήριά τους στις αρμόδιες υπηρεσίες του Ουζμπεκιστάν (σε περίπτωση παραμονής στη χώρα πάνω από τις 3 ημέρες).
    7. Για την έκδοση ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ βίζας οπωσδήποτε χρειάζεται κράτηση ξενοδοχείου. Για όσες μέρες θα είναι η κράτηση για τόσες μέρες θα ισχύει και η βίζα.

    ΠΡΟΣΟΧΗ :

    1. Όλα τα ζητούμενα στοιχεία πρέπει να είναι ισχύς και αληθινά.
    2. Ο πρόξενος μπορεί να μη εγκρίνει μια βίζα γιατί η αίτηση που υποβλήθηκε είναι ελλιπής ή έχει ψευδοαπαντήσεις.
    3. Τα προξενικά τέλη ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ σε περίπτωση απόρριψης της αιτήσεως για έκδοση βίζας.
    | Αρχική Σελίδα | Προφίλ | Sitemap | Αεροπορικά Εισιτηρία | Βίζες | Ξενοδοχεία | Προγράμματα | Photogallery | Προσφορές | Επικοινωνία
    Designed and Developed by Intersoft