Υπό κατασκευή
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
Προφίλ Αεροπορικά Εισιτήρια Βίζες Ξενοδοχεία Προγράμματα Photo Gallery Εποχιακές αναχωρήσεις Κρατήσεις Επικοινωνία

username:
password:
   Ρ Ω Σ Ι Α

Καλωσήλθατε στη Ρωσία, τη χώρα των παραμυθιών. Θα σας βοηθήσουμε στην οργάνωση του ταξιδιού σας και θα σας μυήσουμε στα μυστικά της σε μια ξενάγηση που θα μείνει αξέχαστη.
Η Ρωσία των Τσάρων και του Λένιν, του Τσέχωφ και του Τολστόι είναι μια χώρα που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας ακριβώς όπως το διάσημο ξύλινο κουκλάκι της, η "ματριόσκα", πολύχρωμο, πανέμορφο, πολλά σε ένα. Η Ρωσία είναι πλούσια ιστορία και παράδοση, τέχνη και πολιτισμός, απέραντα δάση και ψηλά βουνά, είναι μπαλέτο και μουσεία, είναι βότκα και χαβιάρι.

Σας αρέσουν τα κλασικά ταξίδια;
Θέλετε να γνωρίσετε την παράδοση;
Είστε προσκυνητής;
Είστε λάτρης του απέραντου και απροσδόκητου;

Το ταξίδι σας στη Ρωσία σας προσφέρει ένα μπουκέτο αξέχαστων αναμνήσεων σ' ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων και εικόνων.


Ο Υ Κ Ρ Α Ν Ι Α

Επισκεφθείτε τα πιο γραφικά μέρη της Ουκρανίας, νιώστε το κλίμα της και γνωρίστε τους ανθρώπους της. Επισκεφθείτε το Λβιβ, το αρχαίο κέντρο της Γκαλίτσια, το Κίεβο την εθνική πρωτεύουσα και μητέρα των ρωσικών πόλεων, το Τσερνίχιβ με τα πολυάριθμα μεσαιωνικά τοπία, το Χάρκιβ το θορυβώδες κέντρο των βιομηχανιών της χώρας, τα Ντνιπροπέτροβσκ και Ζαπορίζια με τις καλοδιατηρημένες παραδόσεις των Κοζάκων, την Οδησσό, το μαργαριτάρι των συνόρων της στέπας και της Θάλασσας, μια πόλη με πλούσιο και ασυναγώνιστο χαρακτήρα, και την Κριμαία με τα παγκοσμίως γνωστά θεραπευτικά κέντρα.

Όπου κι αν πάτε θα δείτε πως κάθε μία από αυτές τις πόλεις έχει μια ταυτότητα με την δική της ολοκληρωμένη ιστορία γεμάτη συναρπαστικές λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με μια αρχαία παράδοση, θα σας δοθεί το ουκρανικό παραδοσιακό ψωμί και αλάτι για το καλωσόρισμα. Θα βρείτε στα φιλόξενα τραπέζια των Ουκρανών ιδέες και σκέψεις να ανταλλάσσονται τόσο εύκολα όσο οι προπόσεις. Ανοίξτε την καρδιά σας στα συγκινητικά τραγούδια των Ουκρανών, και με την κατάλληλη διάθεση, χορέψτε κι εσείς έναν εκρηκτικό χορό γκαπάκ.

Οι αναμνήσεις αυτής της φανταστικής χώρας και των ανθρώπων της θα σας συντροφεύουν για πολύ καιρό, ίσως ακόμη και για πάντα.


Β Α Λ Τ Ι Κ Ε Σ Χ Ω Ρ Ε Σ

Βαλτικές Χώρες... Έχουμε μάθει να λέμε και τις τρεις χώρες μαζί Λιθουανία - Λετονία - Εσθονία. Και οι τρεις είναι βαλτικές, και οι τρεις υπήρξαν κάτω από διάφορους ζυγούς, και οι τρεις ήθελαν να τονίσουν τη διαφορετικότητά τους. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η πολύ υψηλή κουλτούρα.

Βίλνιους, Ρίγα, Ταλλίν… Οι "παρθένες" πρωτεύουσες της Βαλτικής ξύπνησαν. Οι τρεις αυτές πανέμορφες πόλεις ξεδιπλώνουν το πολύχρωμο φολκλόρ τους, προβάλλουν τα απίστευτα αρχιτεκτονικά τους μνημεία, ποντάρουν στη μεγάλη αρτ νουβό παράδοσή τους και σας περιμένουν να ζήσετε την αυθεντικότητά τους!

Βίλνιους - ένα αρχιτεκτονικό διαμάντι. Με μια μοναδική Παλιά Πόλη, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, όσο κι αν δεν της φαίνεται, η Βίλνιους ή Βίλνα, η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Λιθουανίας, είναι από τους λιγότερους γνωστούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, αν και έχει να πει και να δείξει πολλά...

Ρίγα, η πρωτεύουσα της Λεττονίας, είναι η βασική Μητρόπολη της Βαλτικής ζώνης. Για χρόνια υπήρξε η "επαφή" των Δυτικών με τη γείτονα "αντίπαλο" Ρωσία με αποτέλεσμα να βρίθει από διπλωμάτες και εμπόρους. Αυτό μαζί με το γεγονός ότι έχει τα περισσότερα καλύτερα σωζόμενα αρτ νουβό κτίρια σε όλον τον κόσμο, της έχουν δώσει μια αίσθηση "Παρισιού".

Ταλίν - η Ωδή στον ρομαντισμό! Το Ταλίν είναι ο πιλότος της προόδου της μοντέρνας Εσθονίας, όμως αυτό που το κάνει μοναδικό είναι το παρελθόν του. Η Παλιά Πόλη του, ένα υπαίθριο μουσείο, θεωρείται η καλύτερα διατηρημένη μεσαιωνική πόλη της Βόρειας Ευρώπης
| Αρχική Σελίδα | Προφίλ | Sitemap | Αεροπορικά Εισιτηρία | Βίζες | Ξενοδοχεία | Προγράμματα | Photogallery | Προσφορές | Επικοινωνία
Designed and Developed by Intersoft